iSeleQt
iSeleQt

Inloggen Beheersysteem Werkgeluk

Je wordt doorverwezen naar de inlogpagina van Heppie de Peppie.

iSeleQt

Inloggen Beheersysteem Talent Management & Recruitment

Je wordt doorverwezen naar de inlogpagina van het iSeleQt Beheersysteem.

Gelukkige werknemers

Ons stappenplan

Welkom bij ons stappenplan voor het bevorderen van gelukkige werknemers! Een positieve en productieve werkomgeving is van essentieel belang voor het succes van een organisatie.

Gelukkige werknemers zijn gemotiveerder, betrokken en hebben een hogere productiviteit. In dit stappenplan delen we praktische tips en strategieën om een cultuur te creëren waarin werknemers gedijen en floreren. We zullen verschillende aspecten behandelen, waaronder het stimuleren van een gezonde work-life balance, het bevorderen van open communicatie en het bieden van kansen voor persoonlijke en professionele groei. Laten we samen aan de slag gaan om een werkomgeving te creëren waar geluk en succes hand in hand gaan!

De eerste stap: de ‘Flex Scan’

Ontdek hoe jouw organisatie presteert

Wij geven alle arbeidsmarktintermediairs zoals uitzendbureaus, payrollbedrijven en ZZP- bemiddelaars de mogelijkheid om gratis een Flex Scan uit te voeren. De Flex Scan meet hoe je presteert als organisatie maar ook hoe je flexkrachten ervoor staan. Nadat je een aantal stellingen hebt beantwoord, ontvang je gratis en vrijblijvend een concreet adviesrapport.

  • GRATIS en vrijblijvend adviesrapport
  • Binnen 10 minuten is de scan voltooid
  • Direct inzicht in verbeterpunten
Stap 2

Werkgeluk

Wij geloven dat iedereen een gelukkig en welvarend bestaan verdient! Want, uit verschillende onderzoeken blijkt dat er een sterke correlatie bestaat tussen het werkgeluk van medewerkers en de reductie van ziekteverzuim. Weten wat iSeleQt voor je kan betekenen?

Stap 3

Talent Management

De mens komt meer tot zijn recht als hij de juiste en gerichte informatie krijgt vanuit een gemakkelijk en geautomatiseerd systeem. Dat stelt de medewerker in staat nog meer eigen regie te nemen over zijn loopbaan. De juiste dingen doen in werk en leven. Meer plezier, productiviteit en flow. Minder verzuim, conflicten en negatieve energie. Daar vaart iedereen wel bij. Benieuwd hoe wij dit doen?

Stap 4

Recruitment

Het iSeleQt HR Systeem is een waardevolle aanvulling voor de recruitmentafdeling. Wat is de ideale kandidaat voor een functie of vacature? En in hoeverre matcht jouw kandidaat of (flex)medewerker met dat beeld? Met iSeleQt krijg je concrete informatie en kun je snel en goed beslissen wie de perfecte match is!

Stap 5

HR-advies

Met meer dan 25 jaar HR-ervaring kan iSeleQt je uitstekend adviseren. We hebben betaalbare, gebruiksvriendelijke en doeltreffende methodes voor jouw personeel ontwikkeld.