iSeleQt
iSeleQt

Inloggen Beheersysteem Werkgeluk

Je wordt doorverwezen naar de inlogpagina van Heppie de Peppie.

iSeleQt

Inloggen Beheersysteem Talent Management & Recruitment

Je wordt doorverwezen naar de inlogpagina van het iSeleQt Beheersysteem.

Doe de flex scan

Ontdek hoe jouw organisatie presteert op het gebied van people performance

Wij geven alle arbeidsmarktintermediairs zoals uitzendbureaus, payrollbedrijven en ZZP- bemiddelaars de mogelijkheid om gratis een Flex Scan uit te voeren. Nadat je antwoord hebt gegeven op een aantal stellingen, ontvang je gratis en vrijblijvend een concreet advies- rapport. Nadien kun je (ook gratis) een webinar volgen waarin je een paar concrete oplossingen krijgt aangeboden aan de hand van verbeterpunten die uit de scan komen.

stappen

Over de scan

Inzicht creeëren

Wij geloven dat iedereen een gelukkig en welvarend bestaan verdient. En op de weg daarnaartoe vinden wij dat uitzendorganisaties en flexkrachten er goed aan doen om te weten waar de kansen en mogelijkheden liggen voor ontwikkeling. Thema’s als binden, boeien en behouden passen naadloos in onze filosofie en dit rapport is je eerste stap in dat proces. iSeleQt heeft de inzichten van Gilbert* opgenomen in haar methodes om te komen tot prestatieverbeteringen van zowel uitzendorganisaties als flexkrachten die werken bij inleners van die uitzendorganisaties. Om prestatieverbeteringen blijvend te realiseren bieden wij een cyclisch ontwikkelprogramma, volgens het diagram hiernaast.

Validiteit

De validiteit van de Flex Scan is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op het Behavior Engineering Model van Thomas Gilbert, een vooraanstaand Amerikaanse psycholoog en engineer. Gilbert geloofde dat de uiteindelijke prestaties die de mens levert op zijn werk, een combinatie is van intrinsieke motivatie, gedrag en resultaten.