iSeleQt
iSeleQt

Inloggen Beheersysteem Werkgeluk

Je wordt doorverwezen naar de inlogpagina van Heppie de Peppie.

iSeleQt

Inloggen Beheersysteem Talent Management & Recruitment

Je wordt doorverwezen naar de inlogpagina van het iSeleQt Beheersysteem.

Het iSeleQt HR Systeem is een waardevolle toepassing voor de recruitmentafdeling van jouw organisatie. Wat is de ideale kandidaat voor een functie of vacature? En in hoeverre matcht jouw kandidaat of (flex)medewerker met dat beeld? Met iSeleQt krijg je concrete informatie en kun je snel en goed beslissen wie de perfecte match is!

Waarom?

De perfecte match vinden

Wij geloven dat de mens meer tot zijn recht komt als hij de juiste en gerichte informatie krijgt vanuit een gemakkelijk en geautomatiseerd systeem. Dat stelt de medewerker in staat nog meer eigen regie te nemen over zijn werkgeluk én wat perfectief biedt voor zijn loopbaan. De juiste dingen doen in werk en leven. Meer plezier, productiviteit en flow. Minder verzuim, conflicten en negatieve energie. Daar vaart iedereen wel bij.

linkedin-sales-solutions-YDVdprpgHv4-unsplash-scaled-aspect-ratio-1950-1746

Hoe?

Profiel en talent matching

Het iSeleQt HR Systemen omvat een veelzijdige toepassing. In combinatie met de onlineapplicatie Match Scan brengt de organisatie de ideale kandidaat in kaart. Het unieke is dat de resultaten van de Talent Scan van de kandidaat gematcht worden met de Match Scan. Hierdoor wordt de functie (ideale situatie) gekoppeld aan de kandidaat. Dit genereert de Match Insight, een persoonlijk rapport van de kandidaat in relatie met de functie. Hiermee krijgt de recruiter extra informatie om te komen tot de perfecte match. Bovendien geeft het de organisatie handvatten en richting om de (toekomstig) medewerker te coachen en te ontwikkelen in de gewenste richting.

match-insight

Wat?

De ‘Match Insight’

Deze rapportage genereert het persoonlijk rapport van de kandidaat in relatie met de functie. Dit bestaat uit:

 • Talent Match
  • Score nu – vóór ontwikkeling
  • Score perspectief – ná ontwikkeling
  • Trainbaarheid
 • Bijdrage aan de functie – gedragsaspecten
  • Mensbeelden
  • Balansen
 • Bijdrage aan de cultuur – cultuuraspecten
 • Interviewtips

Wetenschappelijk onderbouwd

Bewezen effectief

Het iSeleQt systeem is gebaseerd op het principe van ‘onbewuste processen’ van psycholoog en psychiater Dr. Alfred Adler en op het persoonlijkheidsmodel van psychiater Dr. Carl Gustav Jung. Jung introduceerde dit model in 1921 in zijn “Psychologische typen” en ontwikkelde dit verder in latere werken.
Jungs persoonlijkheidstypologie geldt sindsdien als de norm voor het verkrijgen van meer inzicht in de (eigen) persoonlijkheid. Ook de wetenschappelijke belangstelling voor het werk van Jung blijft onverminderd groot.

Accreditatie

voor onze systemen

Namens de organisatie kan de HR medewerker/recruiter/leidinggevende medewerkers uitnodigen om de Talent Scan online te doen. Om het systeem te kunnen gebruiken, wordt een 1-daagse (3 dagdelen) training gevolgd, de ‘Basisopleiding iSeleQt HR Systemen.

Meer weten over de inhoud van de Basisopleiding?