iSeleQt.com perfect talent match

privacy

privacy

ISeleQt respecteert de privacy van alle gebruikers: van organisaties én kandidaten. Wij behandelen de persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt strikt vertrouwelijk. Je gegevens gebruiken we uitsluitend om het selectieproces snel en gemakkelijk te laten verlopen.

Wat doet iSeleQt met je gegevens?

Als je je registreert hebben we je naam, je email-adres en gewenste betaalwijze nodig. Zo kunnen we je op de hoogte te houden van de voortgang.

Wij gebruiken je e-mailadres om je rapportages toe te zenden, contact te onderhouden en je op de hoogte te houden van actuele zaken.

Als je een opdracht plaatst kun je een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Dit heeft als voordeel dat je je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflevergegevens en betaalgegevens, slechts één keer hoeft in te vullen. Die gegevens bewaren we zelf op een beveiligde server.

 

100% anoniem

Rapportages en/of andere informatie zijn uitsluitend zichtbaar voor de door iSeleQt geautoriseerde personen. Ze worden nimmer vrijgegeven aan derden. Voor verder (wetenschappelijk) onderzoek worden de gegevens 100% geanonimiseerd. Er kan dus geen relatie worden gelegd tussen personen en onderzoeksresultaten.

100% vertrouwelijk

iSeleQt zal je persoonlijke gegevens uitsluitend gebruiken om kandidaten en organisaties te helpen in advies voor een adequate functie match en om gericht onderzoek te doen. Hiervoor wordt aan beide partijen expliciet toestemming gevraagd. De gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan derden, die zijn betrokken bij het uitvoeren van je opdracht. Onze werknemers en door ons ingeschakelde partijen zijn verplicht de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

 Meer weten?

Heb je vragen over het privacystatement van iSeleQt? Neem dan contact met ons op. Ook als je je gegevens wilt wijzigen. Onze helpdesk neemt graag alle tijd voor je. Stuur een email naar: info@iseleqt.com.