iSeleQt
iSeleQt

Inloggen Beheersysteem Werkgeluk

Je wordt doorverwezen naar de inlogpagina van Heppie de Peppie.

iSeleQt

Inloggen Beheersysteem Talent Management & Recruitment

Je wordt doorverwezen naar de inlogpagina van het iSeleQt Beheersysteem.

Doelen

Volledige optimalisatie HR

Middelgrote arbeidsmarktintermediair in het westen van Nederland zocht oplossingen voor:

 • Een betere selectie van nieuwe collega’s op de eigen vestiging
 • Handvatten voor management in persoonlijke ontwikkeling van vaste medewerkers
 • Voorbereiding op functioneringsgesprekken van zowel management als de medewerkers
 • Binden, boeien en behouden van flexmedewerkers
 • Kunnen aanbieden van tooling voor externe klanten van de HR-adviesafdeling
 • Richting geven aan het verdiepen en verbreden van de kennis van vaste medewerkers

De Flex Scan

Stap 1

We hebben als eerste stap een adviesrapport opgesteld waarin we de diverse doelen hebben vastgesteld. Van daaruit hebben we de volgende stappen doorgelopen.

Stap 2

Werkgeluk

Als eerste werd gestart met het aanbieden van de werkgeluk app (Heppie-de-Peppie) aan alle uitzendkrachten en payroll krachten. Ook het vaste personeel op de vestigingen namen deel aan dit programma zodat ook zij konden ervaren wat de app doet en hoe het voor hen werkt. Via een campagne, ondersteund door introductiefilmpjes, flyers en presentaties tijdens klantbezoeken werd de app geïntroduceerd. Daarna werd de app gebruikt door een groot aantal flexkrachten. De monitoring en follow-up gebeurde door een daartoe speciaal toegewezen medewerker van de flexorganisatie die direct in overleg stond met interne accountmanagers en de inlenende klant.

Stap 3

Talent Management

Voor de vaste medewerkers werd een Talent Management programma opgestart, waarbij alle medewerkers via de Talent Scan een persoonlijk feedback gesprek kregen op basis van de resultaten in de Talent Insight. Daarnaast zijn alle functieprofielen aangevuld met de competenties vanuit het iSeleQt HR-Systeem.

Stap 4

Recruitment

Nieuwe medewerkers werden via het profiel vanuit de Match Scan. Gematcht met de resultaten uit de Talent Scan.

Stap 5

HR-advies

Er werden verschillende in-house opleidingen verzorgd voor vaste medewerkers van de organisatie in het gebruik van iSeleQt HR-Systemen. Deze accreditatie is nodig om zelfstandig de tools te kunnen inzetten voor de dagelijkse werkzaamheden.

Resultaat

 • Vaste medewerkers: iedereen neemt meer eigen regie over zijn persoonlijke ontwikkeling in relatie tot hun functie
 • Nieuwe medewerkers: hebben direct bij aanvang van hun werkzaamheden duidelijkheid over wat er van hen verwacht wordt en waar hun ontwikkelpunten ligg.
 • Flexkrachten: worden meer gezien en gehoord in wie ze zijn, wat hun gelukkig maakt en werken meer aan hun eigen regie.
 • Inleners: kunnen hun business met vertrouwen tegemoetzien, verzekerd van de maximale inzet van hun HR-partnership met de flexorganisatie.
 • Organisatie: weet zich tevreden met een consistente groei van kennis, kunde, en duurzame inzetbaarheid van zowel vaste krachten als flexmedewerkers. Daarnaast verstevigen zij de band met hun opdrachtgevers en worden nieuwe markten aangeboord met de HR-adviesdiensten.
 • Regio: De organisatie is in 2022 uitgeroepen tot beste regionale MKB-onderneming van het jaar.

Hoe de klant het heeft ervaren

De Talent Scan is een leuk instrument, snel en anders, goed te gebruiken bij bijvoorbeeld een functioneringsgesprek. Het rapport brengt de valkuilen op een positieve manier zodat er geen negatieve lading aan hangt. Eigentijds, leuk om te doen, het rapport Talent Insight wordt positief belicht.

Monique Barendse

Commercieel Directeur - GJ Dé HR-Partner

GJ Dé HR-Partner