iSeleQt.com perfect talent match

over iSeleQt

over iSeleQt

iSeleQt is ontwikkeld door The Inner Leaders Team. Deze organisatie coacht en adviseert vanuit de overtuiging dat de mens het best tot z'n recht komt door zijn natuurlijke talenten optimaal te benutten. Wij geloven dat daarmee een positieve bijdrage geleverd wordt aan Duurzame Inzetbaarheid van mensen binnen organisaties. Zo krijgt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) nog meer betekenis. iSeleQt is wetenschappelijk onderbouwd en maakt gebruik van de inzichten van de gerespecteerde psychologen Jung en Adler.

Hoe werkt het menselijk brein?

Een vraag die ons al eeuwen bezighoudt: hoe werkt de psyche van de mens? Griekse filosofen als Plato, Socrates, Aristoteles en Hippocrates schreven er al over. Door de eeuwen heen hebben talloze filosofen, onderzoekers, psychologen en psychiaters over dit onderwerp gepubliceerd. De belangrijkste zijn Dr. Carl Jung en Dr. Alfred Adler. Jung heeft ons veel geleerd over ‘psychologische types’, Adler over ‘het onbewuste’.

Dankzij deze grote denkers zijn er vandaag de dag beproefde instrumenten die de menselijke geest in kaart kunnen brengen. Een breed geaccepteerd instrument voor persoonlijke ontwikkeling, is de Myers-Briggs Type Indicator. Die is uitsluitend gebaseerd op de Type Psychologie van Jung.

Beproefd instrument voor groei

iSeleQt gaat een stap verder! Dit instrument maakt eveneens gebruik van de inzichten van de Type Psychologie van Jung, maar is aangescherpt met de inzichten van Adler over onbewuste processen. Best of both worlds. Dit maakt iSeleqt niet alleen een valide en beproefd instrument voor groei van individuen, teams en organisaties, maar ook voor de selectie van personeel. De praktijk bewijst dat ook. iSeleQt wordt sinds 2006 met succes toegepast door HRM'ers over de hele wereld. Lees hier wat tevreden klanten van iSeleQt vinden.