iSeleQt.com perfect talent match

Klantervaringen
Het geeft een meerwaarde om dit instrument in te zetten bij onze klanten. We kunnen in gesprek gaan met de klant en hem van to-the-point advies voorzien. Je komt er heel snel achter of de juiste man op de juiste plaats zit en wat zijn groeimogelijkheden zijn. Duidelijk, toepasbaar en heldere tool.

Roger Kessels, Directeur - Payroll Specialisten
Bij uitstek te gebruiken bij bedrijven zonder HRMafdeling. Ideaal als quickscan om voor sollicitaties in te zetten. Relatief lage kosten. Mooie werving- & selectietool. Een hulpmiddel in het totale HRMpakket.

Bert Jan Lommers, Algemeen Directeur - Latexfalt
 
Het is een mooi instrument, ook voor ZZP-ers vanwege duurzame inzetbaarheid en ook om de binding met de ZZP-er te verdiepen. Praktisch, snel en gebruikersvriendelijk.

Isa van den Berg, Projectmanager - Flexpay
 
Waardevol instrument om bij een groepssessie in te zetten, open en informeel. Je staat er niet altijd bij stil of iemand zich prettig in zijn werk voelt of wie zich bijvoorbeeld meer verantwoordelijk voelt. Dat haal je uit dit instrument. Een eyeopener, betrouwbaar instrument, prettig en nieuw product.

Jan Fieten, Directeur - Taxiwerq
 
Na het doen van de Talent Scan meteen mijn CV opgesteld en bij mijn eerstvolgende sollicitatie aangenomen in mijn droombaan!
De test duurt maar 15 minuten en is to the point. Ideaal als je je CV wilt onderbouwen met je kwaliteiten en competenties.

Anne van Berkel, van student naar evenementenplanner
Met dit instrument is er een goede 0-meting. Een start waar je voor een functionerings- en beoordelingsgesprek op kunt voortborduren zonder dat je eindeloos dezelfde vragen beantwoordt. Het testinstrument is goed, snel en bondig. En met name door de gedegen aanpak van Hugo Wijtmans. Ideaal voor de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers maar ook voor teamontwikkeling een perfect instrument!

Guus Eijssen, Directeur - Payroll Specialisten
Deze tool geeft een houvast om dieper in te gaan op het functioneren van de medewerker. Het is een uitstekend middel om te gebruiken bij een functioneringsgesprek en het komt goed van pas bij het persoonlijk ontwikkelingsplan van de medewerker. Overzichtelijk, bruikbaar, snel, breed toepasbaar.

Debbie Sandifort, Controller - Latexfalt
Leuk instrument, snel en anders, goed te gebruiken bij bijvoorbeeld een functioneringsgesprek. Het rapport brengt de valkuilen op een positieve manier zodat er geen negatieve lading aan hangt. Eigentijds, leuk om te doen, rapport wordt positief belicht.

Rob van Maanen, Directeur - FlexPay